LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 04/04/2015

El primer triomf del Barça B amb Vinyals ja no es pot fer esperar més

Els blaugranes s'enfronten aquest diumenge (17.00 h, Esport3) a l'Sporting i busquen un triomf que els permeti seguir vius en la lluita per evitar el descens

Efe
2 min
Halilovic torna a la convocatòria del filial blaugrana / MIGUEL RUIZ / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B té aquest diumenge (17.00 h, Esport3) l'objectiu d'aconseguir una victòria valuosa que li doni una dosi d'esperança en la seva lluita contrarellotge per evitar el descens, però l'Sporting de Gijón no sembla el millor rival per posar fi a una ratxa de vuit partits sense sumar els tres punts.

No obstant això, el filial blaugrana –penúltim a tres punts de la salvació– ja no té marge d'error i en els 11 partits que queden per al final de la competició haurà d'aconseguir esgarrapar punts amb equips de la zona alta de la classificació si vol aconseguir l'objectiu de la salvació.

A l'equip entrenat per Jordi Vinyals se li presenta un calendari complicat, ja que en els pròxims dos mesos s'haurà de veure les cares amb l'Sporting, el Betis, el Girona, el Las Palmas i el Valladolid, cinc dels sis equips que actualment ocupen les posicions que donen dret a lluitar per l'ascens.

Després que davant el Tenerife (2-2) no fes efecte el toc d'atenció que Vinyals va donar al seu equip després d'assegurar que és un exemple de la "degeneració dels valors" del futbol base blaugrana, el tècnic confia que els seus jugadors recuperaran el camí de la victòria amb el retorn dels internacionals.

Per aconseguir la seva primera victòria com a entrenador del filial, Vinyals podrà comptar a Gijón amb Fabrice Ondoa, Alen Halilovic, Sergi Samper, Diawandou Diagne i Munir El Haddadi, absents davant el Tenerife pels compromisos amb les seves seleccions, mentre que recupera el sancionat Adrián Ortolá i torna a confiar en el lateral del juvenil Sergi Palencia.

No hi serà, en canvi, Jean Marie Dongou –màxim golejador de l'equip amb nou gols–, a causa de la vermella directa que va veure davant el Tenerife.

Alineacions probables:

Sporting: Alberto, Lora, Luis Hernández, Bernardo, Isma López, Sergio Álvarez, Mandi, Carmona, Pablo Pérez, Guerrero i Jony.

Barça B: Suárez; Palencia, Juste, Ié, Grimaldo; Samper, Gumbau, Cámara; Adama, Munir i Sandro.

Àrbitre: Trujillo Suárez.

Estadi: El Molinón.

Hora: 17.00 h (Esport3).

stats