FUTBOL
Esports Futbol 12/12/2018

La UEFA es planteja jugar la Champions en cap de setmana, segons 'Sport Bild'

El canvi, que s'està estudiant, es faria per augmentar l'audiència televisiva a tot el món

Efe
1 min
La Champions podria jugar-se en cap de setmana

BerlínEl president de la UEFA, Aleksander Ceferin, i el president de l'Associació de Clubs Europeus (ECA) i del Juventus de Torí, Andreas Agnelli, discuteixen actualment un pla perquè la Lliga de Campions es jugui els caps de setmana, segons informacions de la revista alemanya 'Sport Bild'.

La idea, d'acord amb el que publica aquesta revista, és passar els partits als caps de setmana per augmentar l'audiència televisiva a tot el món. En alguns països la diferència horària fa difícil seguir els partits de la Lliga de Campions que es disputen els dimarts i els dimecres. Així, per exemple, a la Xina –un mercat que la UEFA vol conquerir– són les quatre del matí quan comencen els partits.

La reforma implicaria que les lligues nacionals haurien de programar partits amb més freqüència entre setmana. Agnelli, sempre segons la revista alemanya, planteja una reducció del nombre d'equips que juguen les lligues europees per facilitar la reforma.

Segons 'Sport Bild', la Lliga Alemanya de Futbol (DFL) coneix els plans i està en contra d'aquest canvi. Un altre aspecte de la reforma afectaria la fase de grups. Ja no hi hauria vuit grups de quatre equips, sinó quatre de vuit.

stats