FUTBOL
Esports Futbol 29/06/2019

Luis Suárez falla el primer penal de la tanda i l'Uruguai queda eliminat de la Copa Amèrica (0-0, 4-5)

El Perú es classifica i jugarà les semifinals contra Xile

M.m.
1 min
Luis Suárez, lamentant una acció en l'Uruguai-Perú

BarcelonaLa selecció del Perú ha donat la sorpresa i ha eliminat l'Uruguai als quarts de final de la Copa Amèrica. El partit s'ha resolt als penals després que al final dels noranta minuts no hi haguessin gols (0-0, 4-5). El blaugrana Luis Suárez ha errat el primer tir dels 'charrúas', mentre que els peruans han anotat tots els llançaments. Ara jugaran les semifinals contra Xile.

L'equip uruguaià, favorit, havia fet més mèrits per endur-se la victòria abans dels penals, però l'equip ha pecat de mala punteria, sobretot en les ocasions de Cavani i Godín, que han fallat dues ocasions des de l'àrea petita. En realitat, l'Uruguai ha introduït fins a tres vegades la pilota a la porteria peruana, però en les tres ocasions ho ha fet en fora de joc, ben assenyalats per l'assistent i ratificats posteriorment pel VAR.

D'aquesta manera, el Perú, que gairebé no ha tingut producció ofensiva, ha arribat amb vida a la tanda de penals i no ha fallat cap dels llançaments. Suárez, que xutava primer, no ha pogut superar el porter. En canvi, sí que han marcat gol Cavani, Stuani, Bentancur i Torreira. Però l'efectivitat 'charrúa' ha sigut estèril perquè el Perú, per mitjà de Guerrero, Ruidíaz, Yotun, Advincula i Flores han transformat tots els llançaments.

stats