PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/10/2012

Derbi en hores baixes al Ciutat de València

El Llevant ha perdut els dos últims partits que ha disputat (Lliga i Europa League) i arriba al derbi contra el València amb la necessitat de canviar el rumb (12h)

Efe
2 min
Juanfran lluita amb Lindström per una pilota durant el Llevant-Helsinborgs

ValènciaEl Llevant rep aquest diumenge (12h) el València en un derbi al qual tots dos arriben col·locats al mig de la taula, després d'una arrencada amb molts dubtes i on els de Mauricio Pellegrino parteixen com a favorits després d'haver guanyat en Lliga i Lliga de Campions seus dos últims duels.

El Llevant afronta aquest derbi amb més dubtes que mai després d'haver rebut quatre gols a Pamplona, la passada jornada, i haver-se deixat remuntar contra el Hannover (2-1) en la Lliga Europa.

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, va donar descans en competició europea a molts titulars, així que no hauria de presentar cap canvi l'onze titular que presenta amb normalitat en Lliga.

En defensa, Pedro López substituirà l'alemany Chris Lell, afectat d'una lesió muscular a la cama esquerra soferta a Hannover, i acompanyarà David Navarro, Sergio Ballesteros i Juanfran García en defensa.

Pape Diop tornarà a l'eix de l'equip amb Vicente Iborra, assistit per Juanlu a la banda esquerra i amb l'únic dubte de saber entre Pedro Ríos, Míchel o El Zhar qui ocupa la banda dreta, doncs José Javier Barkero i Obafemi Martins formaran la parella de atac.

Per la seva banda, el València busca el seu primer triomf a domicili de la temporada per seguir escalant posicions en la classificació i confirmar la bona dinàmica de resultats en què sembla haver entrat.

Per aquesta partit Pellegrino seguirà comptant amb les baixes per lesió d'Ever Banega, Sergio Canales, David Albelda i Ricardo Costa, a més de la de Feghouli, sancionat amb tres partits.

L'absència de l'internacional algerià motivarà que Andrés Guardado canviï de banda i jugui per la dreta, de manera que el seu lloc a l'esquerra el cobreixi el canari Jonathan Viera.

El lateral portuguès Joao Pereira, que ha arrossegat problemes durant tota la setmana per un fort cop a la cuixa esquerra ha entrat en la convocatòria, mentre que la gran novetat de la llista és la presència de Jeremy Mathieu.

stats