Espanyol
Esports Futbol 14/11/2013

Víctor Álvarez: "No em plantejo marxar cedit"

El defensa blanc-i-blau, que encara no ha jugat després de l'operació de cor a la que es va sotmetre al maig, vol seguir jugant a l'Espanyol

Ara
1 min
Víctor Álvarez, durant la roda de premsa / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaVíctor Álvarez ha assegurat en roda de premsa que tot i no haver jugat encara cap partit aquesta temporada, confia en quedar-se a l'Espanyol. "Tinc moltes ganes de quedar-me, però sense nervis. Sé que és difícil jugar per com està l'equip ara, però jo segueixo treballant i buscant la meva oportunitat, perquè crec que tinc la confiança de l'entrenador", ha dit el futbolista, que encara no ha disputat cap minut des que va ser operat del cor el passat mes de maig.

A més, ha subratllat que no es planteja marxar cedit durant el mercat hivernal malgrat la superpoblació de laterals. "De moment no em plantejo marxar cedit. Estic content i intentaré seguir jugant aquí", ha destacat . D'altra banda, preguntat per un possible canvi de posició, Víctor Álvarez ha assegurat que ni ell ni Aguirre s'ho han plantejat. "No he parlat amb l'entrenador. No m'ha dit que vulgui que estigui més avançat o no. Vam parlar fa un mes i em va dir que seguís treballant, que confiava en mi i que tindria la meva oportunitat".

De tota manera, el defensa ha assenyalat que la Copa del Rei pot ser una bona oportunitat per tenir de nou minuts. "És una bona oportunitat per demostrar el que tens, perquè les primeres eliminatòries la juguen els menys habituals. És un bon moment per fer-ho el millor possible", ha assegurat Álvarez. Per últim, ha recordat que el cos tècnic està treballant en una de les claus que va donar bons resultats a principi de la temporada: "Estem treballant una altra vegada la intensitat que teníem les primeres jornades", ha dit el jugador.

stats