PILOTA D'OR
Esports Futbol 13/01/2014

Les curiositats de la votació a la Pilota d'Or

Messi premia Iniesta, Xavi i Neymar, mentre que Qatar dóna 15 punts a Cristiano Ronaldo

A. Llimós
1 min
La Pilota d'Or / FABRICE COFFRINI / AFP

BarcelonaEntre les curiositats, Leo Messi, com a capità de l'Argentina, va votar per Andrés Iniesta (5 punts), Xavi Hernández (3 punts) i Neymar (1 punt). El blaugrana va apostar per tres companys d'equip. No va ser així a la votació de Cristiano Ronaldo, capità de Portugal. El madridista va optar per Radamel Falcao, Gareth Bale i Mëzut Ozil. Iker Casillas, per la seva part, no va votar Leo Messi, i va donar la màxima puntuació a Cristiano Ronaldo, seguit de Franck Ribéry i Arjen Robben. Entre els seleccionadors, Vicente del Bosque va optar per Xavi, Iniesta i Ribéry.

El capità del Brasil, Thiago Silva, va votar per Leo Messi, i no va donar cap punt al seu compatriota Neymar. A Anglaterra, Steven Gerrard va premiar Cristiano Ronaldo, mentre que Didier Drogba, de Costa d'Ivori, va donar els 5 punts a Touré Yaya, com va fer també el camerunès Samuel Eto'o.

Vots estranys: el tècnic del Líban, Giuseppe Gianinni, va donar 5 punts a Edinson Cavani, el davanter del PSG; el capità de Madagascar, Tahina Randrianarisoa, va optar per Thiago Silva, mentre que Philipp Lahm va ser el millor pel capità de Moçambic, Schweinsteiger pel capità noruec, Lewandowski pel capità de Hong Kong, Bale pel capità de Nova Zelanda, i Özil va rebre 5 punts del turc Arda Turan, jugador de l'Atlètic de Madrid.

Curiós també: Qatar va donar 15 punts a Cristiano Ronaldo. Tant el capità com l'entrenador i el representant de la premsa de Qatar van oferir la millor puntuació al portuguès.

stats