Esports Futbol 11/07/2011

Wenger: "Hem de tancar la situació de Cesc"

El tècnic de l'Arsenal vol assegurar-se com abans millor la continuïtat del maresmenc i de Nasri, mentre el club ha fet oficial la incorporació de Gervinho

Redacció
1 min
Arsène Wenger durant la roda de premsa a Malàisia

BarcelonaL'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha declarat a Kuala Lumpur (Malàisia) que no vol allargar més la situació de Cesc Fàbregas. "Aquesta història amb el Barcelona ja fa anys que dura i l'hem de tancar per centrar-nos en la temporada, esperem que amb Cesc a l'equip", ha dit.

El francès, que es troba a la primera parada de la gira asiàtica del club britànic sense Fàbregas, creu que "Cesc estima aquest club, així que espero poder arreglar-ho". També s'ha mostrat confiat respecte a la continuïtat d'una peça clau en el moviment del català, Samir Nasri.

"Nasri és aquí aquesta temporada? Sí. I signarà un nou contracte amb nosaltres? Espero que sí, però no sóc jo qui ho ha de decidir", ha dit en referència a l'últim any de contracte en què es troba el francès.

Mentrestant, l'Arsenal ha fet oficial el fitxatge de Gervinho, davanter de 24 anys de Costa d'Ivori que arriba provinent el Lille francès, on va marcar 15 gols en els 40 partits de l'equip en què va participar.

stats