Rugbi
Esports 01/12/2012

El líder Gernika visita el camp d'una Santboiana Seat en línia ascendent

Els homes de Lewis Williams, tercers, afronten el partit després de dues victòries consecutives amb bonus però amb els dubtes per lesió d'Afa i Hamish

M. Molina
2 min
Imatge del Gernika - Santboiana de la temporada passada UESANTBOIANA.COM

BarcelonaPrimer i tercer classificats de la Divisió d'Honor de rugbi es veuen les cares aquest diumenge al Baldiri Aleu. La Santboiana Seat, amb clara línia ascendent, rep la visita del Bizkaia Gernika (12.00 h). Un partit que els catalans afronten després de sumar dues victòries consecutives amb bonificació, i de millorar notablement el seu joc ofensiu.

Lewis Williams, l'entrenador local, no podrà comptar d'entrada amb els lesionats Hamish i Afa, tot i que seuran a la banqueta i podrien tenir minuts al tram final de l'enfrontament. Tot i això, el tècnic vol aprofitar el bon moment de forma dels seus homes, que cada vegada són més compactes sobre el terreny.

Tot i això, el tècnic no llança les campanes al vol i assegura que l'equip encara ha de millorar. "El nostre joc contra La Vila –en l'últim partit– però encara hi van haver molts errors bàsics per al meu gust i realment cal millorar en aquesta àrea de joc. No podem donar-nos el luxe de donar la pilota pequè cada vegada que ho fem donem oportunitats al contrari per atacar. La nostra defensa va ser bona contra La Vila i haurà de ser molt bona contra el Gernika ja que és un gran equip que fa córrer molt la pilota".

Amb les lesiona de Hamish i Afa, Gastón jugarà d'inici com a número 3 i Chichua farà de taloner per obtenir "una primera línia sòlida", diu Williams. D'altra banda, Jake començarà d'inici com a segona línia ocupant el lloc de Hamish. Jonathan Phipps farà de tercera línia i Antonio Kiri Kiri serà el número 8, ocupant el lloc d'Afa.

De la seva banda, el Gernika arriba al partit com a líder sòlid de la Divisió d'Honor. Això sí, havent disputat dos partits més. Tanmateix, el conjunt basc ha sumat bonificacions en tots els partits disputats (vuit d'ofensives i una de defensiva, en l'única derrota). Una contrast amb els catalans (que n'han sumat tres) i que els dóna cinc punts extra a la classificació.

stats