GOLF
Esports 30/09/2018

Europa recupera la Ryder Cup escombrant els nord-americans

El basc Jon Rahm derrota Tiger Woods en el seu enfrontament

Efe
1 min
Europa recupera la Ryder Cup escombrant els nord-americans

BarcelonaL'equip europeu ha aconseguit els punts necessaris per imposar-se a la Ryder Cup, la competició biennal entre els Estats Units i Europa, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Le Golf National, als afores de París, quan encara quedaven quatre partits per acabar. A la finalització dels darrers partits, el resultat definitiu ha estat de 17,5 a 10,5.

Els europeus recuperen el preuat trofeu, que els havien pres els nord-americans en l'edició anterior a Minnesota, i s'apunten un nou èxit per a un total de 9 victòries en els últims 12 partits intercontinentals. Els Estats Units segueixen sense guanyar el trofeu en territori europeu des de l'any 1993.

L'equip europeu havia començat l'última sessió de partits individuals amb un avantatge de quatre punts i es van aliar amb el vent per aturar l'intent de remuntada inicial de l'equip nord-americà i aconseguir un dels millors resultats de les últimes Ryder Cup.

L'italià Francesco Molinari ha aconseguit el punt decisiu perquè Europa sumés els 14,5 que necessitava per recuperar el trofeu que defensaven els Estats Units. Molinari, de fet, s'ha convertit en el primer jugador europeu de tota la història que guanya tots els punts que ha disputat. El castellonenc Sergio García, per la seva banda, ha superat Nick Faldo per convertir-se en el jugador que guanya més punts en la història de la competició, amb un total de 25,5. Un altre protagonista ha sigut el jove basc Jon Rahm, que ha derrotat Tiger Woods en el seu duel individual.

stats