MOTOCICLISME
Esports 18/09/2011

Nico Terol dóna un recital a Motorland

El pilot d'Alcoi suma la tercera victòria consecutiva després de fer una gran sortida i de no abandonar la primera posició fins creuar la línia de meta

Nuria García
1 min
Nico Terol ha aconseguit a Motorland la vuitena victòria de l'any. JAVIER CEBOLLADA / EFE

BarcelonaNico Terol ha fet un nou pas endavant per proclamar-se campió del món de 125 cc. El pilot d'Alcoi ha aconseguit la vuitena victòria de la temporada, la tercera consecutiva, després de fer un gran premi gairebé perfecte.

Terol, que sortia tercer, ha sortit perfecte i s'ha col·locat primer en els primers metres. Una posició que ja no ha deixat fins que ha creuat la línia de meta. No ha hagut de patir pels seus rivals, només per ell, per controlar la seva moto. Una empresa que no ha estat gaire fàcil a causa del fort vent que bufa aquest matí a Motorland.

Pel darrere, Faubel, que sortia des de la pole, ha intentat seguir el ritme del seu company d'equip, Nico Terol, però no ha pogut. Mica en mica s'ha quedat endarrerit i ha frenat de retruc Zarco durant moltes voltes. Els dos pilots han protagonitzat una gran lluita, intercanviant-se les posicions fins al final. En l'última volta, Héctor Faubel ha pressionat amb insistència Zarco. El tenia estudiat i sabia en quin punt el podria superar. Ho ha intentat en l'última volta, però just quan tenia la posició guanyada, ha caigut.

La caiguda de Faubel ha beneficiat Maverick Viñales, que era quart i ha pogut pujar al podi. El de Roses ha tingut molts problemes amb el desgast del pneumàtic blanc que ha muntat i no ha pogut seguir el ritme del grup capdavanter. Tot i això, els punts l'ajuden en la seva lluita per la segona posició del campionat.

stats