HOQUEI PATINS
Esports 14/05/2013

L’Igualada furga en la ferida del Vic (2-1)

Els igualadins capgiren el gol matiner de Jordi Carbó i es situen a tres punts del seu rival d’avui, que és el que marca l’accés a la Lliga Europea

Jordi Graell

BarcelonaL’Igualada ha derrotat el Vic per 2-1 en un partit pendent de la 24a jornada de l’OK Lliga, que havia quedat ajornat degut a les goteres del pavelló de les Comes. Tot i que els dos equips havien demanat jugar en una altra data, ja que tant l’Igualada com el Vic venien d’afrontar desplaçaments europeus, la FEP no va cedir i va obligar a jugar el partit aquest dimarts.

El fet de no poder disposar gairebé de descans s’ha notat en el desenvolupament del partit, ja que el cansament ha passat factura als dos equips. Tot i això, el primer gol no s’ha fet esperar, ja que un xut des de mitja pista de Jordi Carbó ha permès els vigatans avançar-se en el marcador en només dos minuts de joc.

Els igualadins, però, no s’han deixat intimidar contra el flamant subcampió de la CERS, i al minut nou un xut des de la banda de Ton Baliu ha sorprès Carles Grau per restablir les taules en el marcador. Poc després, el mateix Baliu ha tingut l’opció de posar per davant el seu equip, però ha estavellat la pilota al pal, i pràcticament a continuació ha estat Sergi Pla qui ha topat amb el pal amb una mitja volta dins l’àrea.

A l’inici de la segona part, Cristian Rodríguez ha tingut l’opció de refer-se de l’error a pilota aturada durant la final de la CERS des del punt de penal, però Elagi Deitg ha respost amb una bona intervenció. I del possible 1-2 s’ha passat a l’inrevés, ja que una bola penjada per David Cáceres a l’àrea ha estat rematada amb elegància per Marçal Casadevall per aconseguir capgirar el partit a favor dels locals.

Finalment, tot i que el Vic ha buscat l’empat fins al final i l’Igualada ha disposat de superioritat numèrica per una blava a l’entrenador Ferran Pujalte i una falta directa que Baliu ha enviat a fora, el marcador ja no s’ha mogut més.