HOQUEI PATINS
Esports 14/02/2013

L'Igualada HC, la primera entitat a promoure el micromecenatge a través d'una aplicació per a Facebook

'Tu també pots escriure la història de l'Igualada Hoquei Club' és el lema de la campanya creada per a la popular xarxa social

Ara
1 min
L'aplicació de micromecenatge al Facebook de l'Igualada HC

IgualadaL'Igualada Hoquei Club posa en marxa la campanya 'Tu també pots escriure la història de l'IHC', en exclusiva a Facebook, a fi de recaptar fons destinats a finançar la participació del club a la Copa del Rei i a la Champions League. Aquesta iniciativa forma part de la campanya global de micromecenatge que l'entitat està promovent des de fa unes setmanes i que inclou diverses accions.

Amb aquesta iniciativa, el club es converteix en la primera entitat esportiva que utilitza la popular xarxa social per animar la societat a col·laborar amb l'equip a través d'aportacions econòmiques que es poden realitzar directament des de Facebook. Tots els interessats poden fer donatius des d'1 € fins a 88 €, imports que representen els números de cadascun dels jugadors del primer equip. Entre tots els participants se sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar l'equip al partit dels quarts de final de la Champions.

El president del club, Manel Burón, vol agrair "el suport que fins al moment estem rebent amb la campanya de micromecenatge que vam encetar. Estem gratament sorpresos de la col·laboració per part dels socis, afeccionats i empreses que ens estan donant suport. I creiem en les noves tecnologies per poder arribar a tothom [...] Agraïm també el suport i el treball que un grup de joves emprenedors estan fent per dur a terme aquesta nova eina per promoure la campanya de micromecenatge, ja que sense ells això no seria possible. Moltes gràcies a tots i esperem continuar fent la història de l'Igualada HC tots plegats".

stats