Alt Rendiment
Esports 25/03/2015

Impuls de 2,5 milions d'euros perquè el CAR de Sant Cugat segueixi sent una referència esportiva

El secretari general de l'Esport Ivan Tibau i el president del Consejo Superior de Deportes (CSD) Miguel Cardenal han signat l'acord de col·laboració

Ara
1 min
Miguel Cardenal (CSD) i Ivan Tibau (secretari general de l'Esport)

BarcelonaQue el CAR de Sant Cugat segueixi sent un dels nuclis de referència de l'esport d'elit a Catalunya i Espanya passa perquè s'hi aposti fort. S'hi inverteixi. Aquest dimecres es va renovar l'acord de col·laboració segons el qual el Consejo Superior de Deportes aportarà 2,5 milions d’euros per al finançament del centre. El secretari general de l’Esport i president del Consell d’Administració del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, Ivan Tibau, i el president del CSD, Miguel Cardenal, van protagonitzar a la seu de la Delegació del Govern estatal a Barcelona la signatura del document que permetrà distribuir 1,4 milions d’euros per a beques i 1,1 per a inversions en instal·lacions esportives del centre.

El conveni anual de col·laboració entre el CSD, la Generalitat de Catalunya i el CAR de Sant Cugat es destina a activitats, infraestructures i equipament al CAR en l'exercici 2015. L’objectiu del conveni és regular la relació entre les tres parts per col·laborar en la realització d'activitats i la construcció d'instal·lacions esportives i modernització amb la finalitat que el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat desenvolupi la preparació i especialització d'esportistes d'alt nivell i d'alt rendiment.

stats