Europeus de ciclisme en pista
Esports Jocs Olímpics 19/08/2021

La catalana Helena Casas continua la seva lluita per entrar als Jocs Olímpics

La velocista de Vila-seca, formant parella amb la vitoriana Tania Calvo, queda setena a la velocitat per equips dels europeus de ciclisme en pista d'Apeldoorn

Albert Rabadan
1 min
La catalana Helena Casas, campiona d'Espanya de keirin

BarcelonaLa temporada internacional de ciclisme en pista comença als campionats d'Europa, disputats al velòdrom Omnisport d'Apeldoorn (Països Baixos), amb la participació catalana limitada aquest cop a Helena Casas. La velocista vila-secana forma la selecció espanyola de velocitat per equips amb la jove basca Tania Calvo, i en aquesta ocasió han quedat setenes, signant un temps (34"656) poc menys de dues dècimes més lent que el seu propi rècord d'Espanya.

La principal aspiració de la parella és classificar-se pels Jocs Olímpics de Londres, i per a fer-ho han de quedar entre les cinc primeres europees en un rànquing que es va arrancar en les competicions internacionals la temporada passada. Així doncs, malgrat no quedar en aquestes posicions de privilegi, es pot considerar un bon presagi el fet d'haver superat les seves principals rivals actuals per la cinquena plaça, les lituanes. Una tendència que hauran d'anar confirmant a les quatre mànigues de Copa del Món que els esperen fins arribar al mundial de Melbourne, l'última prova abans de Londres 2012.

stats