Rugbi
Esports 24/05/2014

Jonny Wilkinson s'acomiada del rugbi amb la Heineken Cup (23-6)

Un dels millors jugadors de la història arrodoneix un palmarès de luxe aconseguint la Copa d'Europa amb el Toló contra el Saracens

Ara
1 min
Jonny Wilkinson, executant un 'drop'. El jugador anglès ha dit adéu a la competició guanyant la Heineken Cup amb el Toló / DAVID ROGERS / GETTY

BarcelonaJonny Wilkinson, un dels millors jugadors de rugbi de la història, s'ha acomiadat aquest dissabte de la competició guanyant la Heineken Cup amb el Toló, derrotant a la final el Saracens per un contundent 23-6 a l'estadi del Mil·leni de Cardiff, i revalidant el títol que van aconseguir ara fa un any.

El dia abans de complir 35 anys, el jugador anglès ha dirigit l'equip cap a la seva segona Copa d'Europa de la història, en un partit que ha estat igualat a la primera meitat però que s'ha decantat a favor dels anglesos a la represa. Wilkinson, amb 13 punts –dues transformacions, dos cops de càstig i un drop– ha estat el màxim anotador de l'enfrontament.

Els Saracens anglesos s'havien avançat als quatre minuts amb un cop de càstig, però el defensor del títol ha reaccionat i ha remuntat amb un assaig i un drop (10-3). A la segona meitat, i malgrat un cop de càstig transformat per als Saracens, el Toló ha ampliat l'avantatge amb un altre assaig i dos cops.

stats