GIRONA FC
Esports 18/08/2019

Juan Carlos Unzué: “Ens ha faltat valentia per tenir més la pilota”

El tècnic del Girona ha debutat oficialment a la banqueta de Montilivi

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

GironaEl Girona s’ha estrenat a Segona amb un empat contra l’Sporting, en un partit que ha significat el debut de Juan Carlos Unzué a la banqueta blanc-i-vermella. “S’ha de tenir paciència, perquè a Segona els partits es guanyen per desgast. És complicat superar els contraris amb facilitat i l’Sporting és un rival fort”, ha dit el navarrès, content a mitges amb la imatge dels seus homes. “El partit ha tingut moltes fases: en les dues parts hem arrancat bé però ens ha costat mantenir-nos i ells sempre han estat més a prop del partit que volien que nosaltres”. Borja ha evitat, amb un gol al tram final, la primera derrota del curs. “El millor és la reacció de l’equip, que possiblement ha actuat més amb el cor que amb el cap, però ha insistit fins a aconseguir l’empat, que és el resultat just”, ha comentat Unzué, crític respecte als minuts en què el Girona ha tingut superioritat numèrica. “L’expulsió, que ens havia de beneficiar, ens ha tallat el ritme; i no és fàcil aixecar-se quan et marquen el 0 a 1 amb un futbolista menys. De totes maneres, ens ha faltat presència”.

El ritme amb pilota no ha sigut el desitjat. “Ens ha faltat continuïtat i ser més consistents, ens queda molt per millorar. Aquest serà el nostre objectiu diari, però no podem perdre de vista que hem d’anar sumant punts i els rivals no ens esperen, així que haurem de fer-ho tan bé com puguem i com més aviat millor”. Unzué ha alternat dos sistemes diferents. “Sempre volem tenir el control, i el problema és que hem estat desordenats. Crec que ens ha faltat valentia per tenir més la pilota, potser no ens hem deixat anar. No és una qüestió tàctica, és una qüestió d’atreviment. Jo no els demano res que no sàpiguen fer, només espero que facin allò que surt als entrenaments”, ha afegit.

Stuani marxarà?

Cristhian Stuani no ha entrat a la llista de convocats. Juan Carlos Unzué ha confirmat les seves molèsties al pubis però no ha assegurat que segueixi vestint de blanc-i-vermell. “La seva situació és incontrolable i incòmoda, perquè estarem així fins al tancament de mercat. Però no és cap excusa, gairebé tots els clubs estem en la mateixa situació. Evidentment, no és positiu”, ha admès, recordant que, si fos per ell, se’l quedaria. “Què puc fer? No puc tancar el mercat demà i raptar-lo a casa fins a l’hora final. M’encantaria que seguís, però necessitem futbolistes que sentin seu aquest projecte. Puc entendre la incertesa, malgrat que ell també ens ha d’entendre a nosaltres”. El tècnic del Girona ha repetit que Bounou també podria acabar marxant i que ha substituït Mojica per unes molèsties “abans que es trenqués”.

stats