GIRONA FC
Esports 22/09/2019

Juan Carlos Unzué: “Segurament hem fet el pitjor partit del curs”

El tècnic navarrès ha reconegut que el Girona no ha jugat gens bé

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

Girona“Sens dubte, el millor de tot és el resultat. Segurament hem fet el pitjor partit del curs. Hem estat incòmodes i tensos, però guanyar ens pot permetre un punt d’inflexió”, ha dit Juan Carlos Unzué, preguntat per la sinceritat de l’afició de Montilivi amb els seus xiulets. “La gent té tot el dret d'expressar la seva opinió. ¿Venen a l’estadi i veuen una cosa que no els agrada? És cert, hi ha moments que a mi també em passa. Però això és un procés i el partit contra el Las Palmas és un exemple del que és aquesta categoria. Tenim un rival al davant que té virtuts, i guanyar és difícil. Que hàgim sigut capaços de guanyar sent inferiors al contrari s’ha de valorar”, ha afegit el navarrès, satisfet per continuar col·leccionant alegries com a local. “Aquesta serà la base; si no som capaços de ser forts a casa, serà complicat aconseguir l’objectiu. Però ara també hem de treure resultats a fora, perquè si no tampoc ens servirà”.

La falta de bon joc també ha sigut, una setmana més, un tema recurrent. “El més important és guanyar, això cura tots els mals; per a nosaltres i per a l’afició. A mi m’encantaria que el Girona pogués donar espectacle, però no és tan fàcil. Estic convençut que aquesta setmana serà bona perquè avui hem guanyat. I venim d’uns dies estranys, perquè havíem perdut dos partits seguits”. ¿Com creu Unzué que l’equip millorarà? “Per evolucionar, cal viure experiències. Parlem de sensacions, perquè tot és subjectiu. Necessitem accelerar el temps d’adaptació, perquè la competició no regala res”, ha confessat.

L’entrenador del Girona ha acabat parlant de Samu Saiz. El madrileny ha entrat a la segona part i ha forçat el penal transformat per Stuani. “Si abans no ha jugat més és perquè he entès que altres companys s’adaptaven millor al partit en qüestió. Té molt de talent, però allà on ha estat ha jugat molt diferent al joc que fem aquí. Ara segurament pateix, però això l’està fent créixer. Volem aprofitar les seves capacitats perquè pugui ser efectiu. Fins i tot, quan l’he situat a la banda, no vull que sigui cap extrem. Des d’allà fixa, però el seu joc el porta cap a dins”, ha finalitzat.

stats