MOTOR
Esports 30/01/2015

Juncadella seguirà un any més amb Mercedes en el Campionat Alemany de Turismes

Serà la tercera temporada que el català competeixi a la DTM amb la marca de Stuttgart

Efe
1 min
Dani Juncadella / MERCEDES BENZ

MadridEl pilot català Daniel Juncadella ha estat confirmat aquest divendres per Mercedes-Benz com a pilot oficial per al Campionat Alemany de Turismes (DTM) del 2015. Aquesta serà la tercera temporada consecutiva de Juncadella en el DTM amb Mercedes-Benz i torna a ser l'únic pilot català que competeix per a la marca de Stuttgart.

"Em fa molta il·lusió seguir per tercer any al DTM, aquests dos últims han estat molt complicats per a Mercedes i personalment per a mi també. Després d'estar en la Fórmula 3 lluitant sempre pel podi, aquestes dues temporades al DTM, sense poder lluitar pels primers llocs han estat mentalment durs", ha comentat Juncadella.

El pilot català, que estarà als comandaments d'un dels vuit Mercedes-AMG C63 DTM, ha afegit: "Per sort la mentalitat a tot l'equip ha canviat, i estem segurs que aquesta temporada 2015 serà millor. Tornarem a lluitar per un dels campionats més prestigiosos que hi ha al món".

El calendari DTM 2015 comprèn 9 curses, i com a principal novetat d'aquesta temporada cada cap de setmana hi haurà dues proves, una el dissabte (més curta) i una altra el diumenge. Cadascuna amb la seva classificació independent. "És una aposta clara per i per als fans", assenyala Mercedes.

La temporada començarà el 2 de març a Hockenheim i conclourà el 18 d'octubre al mateix circuit alemany.

stats