FUTBOL
Esports 21/01/2013

Kaká, disposat a rebaixar-se el sou per anar al Milan, segons 'La Gazzetta dello Sport'

El brasiler acceptaria rebaixar el seu sou de 10 a 6 milions d'euros per temporada

Efe
1 min

BarcelonaEl Milan ha arribat a un acord amb el brasiler del Reial Madrid Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká, perquè redueixi el seu sou de 10 a 6 milions d'euros per temporada i permetre així el seu retorn al club 'rossonero', assegura l'edició digital del diari esportiu italià 'La Gazzetta dello Sport'. La pàgina web del diari afegeix que les negociacions entre els dos clubs segueixen endavant i que l'entitat milanesa espera l'aprovació definitiva per part del Reial Madrid.

Les negociacions se centren ara en els aspectes fiscals de l'acord, ja que el Milan busca el retorn de Kaká a través de la fórmula d'una cessió per 30 mesos, el temps de contracte que li resta al jugador amb el Reial Madrid -dels sis que va signar. El Milan va reconèixer divendres haver iniciat les negociacions perquè Kaká torni a jugar a l'equip italià, del qual va sortir el 2009 per fitxar pel Reial Madrid, al mateix temps que el president i propietari de l'entitat, Silvio Berlusconi, es declarava optimista davant aquesta operació.

El mateix Kaká va expressar en els últims dies el seu desig de tornar al club milanès durant una visita a Milà, durant la qual es va reunir amb el seu compatriota Robinho. "Jo ja he dit que estic disposat a trobar una solució amb el Reial Madrid, que em vagi bé a mi i a ells. Fem parlar els clubs, jo no sóc aquí per això. He vingut a veure alguns amics", va dir el jugador a la capital llombarda dimecres passat.

El Milan ja va intentar recuperar el migcampista brasiler el passat estiu, i va arribar a mantenir una trobada amb la directiva del Reial Madrid a Nova York aprofitant un amistós que ambdós equips van disputar a la ciutat nord-americana.

stats