Esquí de muntanya
Esports 06/01/2013

Kilian Jornet acaba segon en la prova d'esquí de muntanya disputada als Areches

L'esquiador de la Cerdanya ha afrontat la prova del campionat francès com a preparació per a la Copa del Món, que comença d'aquí a una setmana al Tirol

Ara
1 min
Kilian Jornet, a la prova d'esquí de muntanya LYMBUS.COM

BarcelonaKilian Jornet ha acabat segon en la prova d'esquí de muntanya que s'ha disputat a la zona d'Areches, als Alps francesos. Una competició puntuable per al campionat francès i que li ha servit per preparar la primera prova de la Copa del Món de l'especialitat, que comença d'aquí a una setmana a Itàlia, a la cara sud del Tirol.

"Aquesta prova m'ha servit com a preparació per a la propera prova de la Copa del Món. Després d'una dura setmana d'entrenament, em trobo cansat a nivell muscular, però tot i així he tingut sensacions bones durant el recorregut –comentava Kilan Jornet en acabar la prova–. Estic especialment content per la millora que he notat en les baixades, que era l'objectiu que m'havia marcat. No he perdut temps, i això em dóna confiança de cara a les pròximes carreres".

La cursa, amb 1.700 metres de desnivell positu, l'ha guanyat William Bon Mardion. Jornet ha estat segon, amb el mateix temps que Matheo Jacquemoud.

Comença el Campionat del Món

El proper cap de setmana Kilian Jornet participarà en la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya, que se celebrarà a Ahrntal, al sud del Tirol Italià.

stats