CURSES DE MUNTANYA
Esports 26/01/2015

Kilian Jornet també guanya la ‘vertical race’ i fa doblet a Andorra

N.g.
1 min
Kilian Jornet va guanyar la vertical race a Andorra.

BarcelonaDesprés de fallar en la primera cita de la Copa del Món d’esquí de muntanya -va ser desqualificat per haver sortit del traçat-, Kilian Jornet ja ha tornat al seu nivell habitual en la segona prova. Dissabte aconseguia el triomf en la prova individual de la cita andorrana i ahir va assegurar-se el primer doblet de l’any, després de guanyar la vertical race a la Font Blanca, a Andorra.

Jornet es va imposar en la vertical race, una pujada de 730 metres de desnivell positiu. Els esquiadors van sortir des del telecadira Josep Serra d’Arinsal, a 1.590 metres, i després de lluitar contra el fort vent, que va condicionar bona part de la prova, Jornet va arribar a la meta, al punt més alt de l’estació andorrana, en primera posició, per davant dels alemanys Anton Palzer i Marti Werner, que van ser plata i bronze.

Doblet per a Laetitia Roux

En la categoria femenina, la victòria se la va adjudicar Laëtitia Roux que, com Jornet, també va aconseguir el doblet en la prova andorrana. El segon lloc va ser per a Victoria Kreuzer, mentre que el podi el va completar Axelle Mollaret.

stats