Futbol - Lliga de Campions
Esports 16/03/2021

L'Atalanta no és prou rival per al Reial Madrid (3-1)

Un regal dels italians permet a Benzema obrir la llauna i canviar el signe del partit

Alegria al Reial Madrid

Les esperances de l’Atalanta de tenir alguna cosa a dir als vuitens de final contra el Reial Madrid es van esvair a la mitja hora de partit, quan el porter Marco Sportiello va regalar el primer gol del partit als blancs. Els italians van marcar la pauta durant els primers trenta minuts, amb un ritme alt i exigent, però en una sortida de pilota errònia, Modric va recollir el regal i, generós, va habilitar Benzema per obrir la llauna. A partir d’aquí, el signe del partit cauria del costat local fins al 3-1 definitiu.

El conjunt de Zinedine Zidane tenia un dels rivals més assequibles per passar de ronda, però s’ha de reconèixer el mèrit dels madrilenys de mantenir gairebé durant tota l’eliminatòria la porteria a zero (en l’anada es van imposar 0-1) contra el segon equip que més gols ha fet a la Serie A italiana (63), només superat per l’Inter de Milà (65).

Si el gol de Benzema va marcar el transcurs del partit a la mitja hora de joc, el 2-0 va arribar tot just quan es va complir l’hora. Sergio Ramos va disposar d’un penal sobre Vinícius que no va fallar, i va deixar l’eliminatòria pràcticament segellada perquè obligava els italians a fer tres gols. L’Atalanta va intentar reaccionar, però en l’oportunitat més clara que havien tingut fins llavors, la rematada creuada de Zapata va topar amb una gran aturada de Courtois. Just abans, entre Sportiello i el pal havien frustrat el doblet de Benzema.

Finalment, els italians aconseguirien escurçar distàncies gràcies a un gran gol de falta de Muriel. Però Asensio, que no feia ni un minut que havia saltat al terreny de joc, va frustrar qualsevol intent d’èpica de l’Atalanta fent el tercer gol del Reial Madrid.

El City es classifica sense problemes

El Manchester City de Pep Guardiola, per la seva banda, va derrotar de nou el Borussia Mönchengladbach (2-0) amb el mateix resultat que en l’anada.