FUTBOL
Esports 28/04/2018

L'Almeria amarga el debut de García Pimienta al Barça B

El filial cau per 1-0 contra un rival directe i es manté en zona de descens

M.m.
2 min
Gacría Pimienta, donant instruccions en el seu debut a la banqueta del Barça B contra l'Almeria

BarcelonaAmb el canvi a la banqueta no n'hi ha hagut prou. Almenys de moment. El Barça B ha perdut al camp de l'Almeria en l'estrena de Francisco Javier García Pimienta com a entrenador. Una derrota contra un rival directe (1-0) que deixa el filial, una setmana més, en zona de descens.

És la desena jornada consecutiva sense guanyar per a un Barça B que haurà de retocar moltes coses. I és que malgrat el cessament de Gerard López, el filial ha fet un partit força semblant al de les darreres setmanes, en què ha tingut moments de perill però no ha sabut materialitzar les ocasions, i en canvi ha estat dèbil en defensa.

De fet, l'Almeria n'ha tingut prou amb un gol de Hicham a la segona meitat per sumar els tres punts. Una diana que ha arribat després que el filial fes un bon primer temps i tingués tres ocasions clares per avançar-se al marcador.

La derrota deixa el Barça B en una situació crítica, perquè a més a més ha caigut contra un rival directe per evitar el descens. El filial té la salvació a tres punts, a l'espera del que faci aquest diumenge la Cultural Leonesa, que rep el Còrdoba (18 h) en un duel també agònic entre dos equips que lluiten per no baixar.

Al filial li quedaran cinc jornades per buscar els punts necessaris per salvar-se. Ara bé, el calendari és d'allò més complicat. A banda del derbi contra el Reus al Miniestadi del cap de setmana que ve, el Barça B ha de jugar contra l'Sporting, el Cadis i el Saragossa, tres rivals que opten a l'ascens. L'altre és l'Albacete, que ocupa la meitat de la taula a Segona A.

stats