Esports 13/03/2016

L'Arsenal queda eliminat de la Copa pel Watford (1-2)

F.r.
1 min
Adlene Guedioura celebra el seu gol contra l'Arsenal, el segon del Watford

BarcelonaL'Arsenal s'ha acomiadat de la Copa anglesa després de perdre contra el Watford a l'Emirates (1-2). El proper rival del Barça ha caigut eliminat a quarts de final contra l'equip de Quique Sánchez Flores que ha tornat a la Premier League aquesta temporada. L'equip d'Arsène Wenger també es va quedar sense l'opció de fer-se amb la Capital One Cup quan va perdre per 3-0 contra un equip de segona divisió, el Sheffield Wednesday.

Els gunners hauran de centrar-se ara en el partit de tornada dels vuitens contra el Barça, que ha de remuntar el 0-2 que van aconseguir els homes de Luis Enrique a l'Emirates Stadium. Per aquest partit Wenger no podrà comptar amb el porter titular Petr Cech per una lesió muscular. Cazorla, Rosicky i Oxlade-Chamberlain tampoc arribaran pel partit de tornada i són dubte Koscielny, Wilshere i Arteta.

Per la seva part el Manchester United ha empatat per la mínima contra el West Ham gràcies al gol d'Anthony Martial a les acaballes del partit. Els hammers s'havien avançat amb un gol de Dimitri Payet al minut 68. Per decidir quin dels conjunts passa de ronda es jugarà un partit de desempat a casa de l'equip londinenc.

La Copa anglesa viu aquest any una revolució ja que els altres semifinalistes són l'Everton i el Crystal Palace.

stats