Esports 29/05/2016

L'Egara trenca el domini del Polo i celebra la primera Lliga en 15 anys

Roger Requena
L'Egara s'ha proclamat campió de Lliga quinze anys després

BarcelonaEl Club Egara s'ha proclamat campió de la Lliga de Divisió d'Honor d'hoquei herba després de derrotar a la tanda de penals (5-4) el campió de les tres últimes edicions, un Polo que ha desaprofitat un avantatge de 2-0 al primer quart i que ha vist com els ratllats enviaven el partit a la tanda de penals decisiva.

Els barcelonins han començat amb més bon peu, amb dos gols de Vila i Rey que semblaven decantar la balança al seu favor. L'Egara, però, no s'ha rendit. Arbòs ha escurçat distàncies al segon quart, i Pepe Romeu, al tercer, ha establert l'empat. El mateix Romeu, que disputava el seu últim partit a l'Egara perquè se'n va al Leuven belga el curs vinent, ha estat l'encarregat de transformar el darrer penal.

Un altre dolç comiat és el d'Edi Tubau, que es retira aquest curs i ho fa amb un nou títol de Lliga. Amb aquest, l'Egara ja en suma 14 –l'últim, el 2001–, i torna a igualar el Polo. Tots dos equips són a sis títols de l'Atlètic, que n'acumula 20.