Esports 16/09/2018

El Liceo s'emporta la Supercopa en derrotar el Barça (3-2)

Un gol 10 segons abans del final dona el triomf al conjunt gallec

A.n.

BarcelonaEl Hockey Club Liceo va derrotar el Barça Lassa (3-2) i el va privar de guanyar la que hauria sigut l'onzena Supercopa d'Espanya del conjunt blaugrana, poc acostumat a perdre finals. El conjunt gallec es va imposar gràcies a un gol a deu segons del final obra de Carlo Di Benedetto, que va ensorrar els d'Edu Castro. Amb aquesta victòria, el Liceo, botxí del Reus a les semifinals, va aconseguir la seva segona Supercopa de la història.

Quan el partit semblava estar abocat a la pròrroga va arribar el gol definitiu de Di Benedetto que va donar el triomf al Liceo. Era el segon cop que els gallecs s'avançaven en el marcador en una final en què el Barça va marcar el primer gol. Però després va veure com els gallecs es posaven primer 2-1 i finalment 3-2. El duel va començar amb un gol matiner de Sergi Panadero, que va convertir un llançament de penal. Abans del descans, Edu Lamas va empatar pels gallecs.

A la represa, els gallecs van colpejar primer mitjançant un gol de Marc Coy. Els blaugranes van reaccionar mitjançant Matías Pascual, que va empatar a set minuts del final, quan va arribar el gol de Di Bendetto, que va desfermar l'alegria gallega.