Ral·lis
Esports 11/11/2012

Loeb no falla i guanya el vuitè Catalunya – Costa Daurada consecutiu

El finlandès Jari-Matti Latvala s'ha acostat a l'última etapa però el francès ha sabut conservar l'avantatge i ha acabat enduent-se el ral·li per 7 segons

M. Molina
1 min
Sébastien Loeb, durant el Catalunya-Costa Daurada

BarcelonaSébastian Loeb ha dit adéu al campionat del Món de ral·lis amb una nova victòria, ara al Catalunya – Costa Daurada. El pilot francès de Citroën no ha fallat i ha sumat el vuitè triomf consecutiu a terres catalanes, tot i que ha hagut de suar de valent a l'última jornada per aconseguir-ho. El finlandès Jari-Matti Latvala (Ford) s'ha acostat en aquesta darrera etapa, però li han faltat 7 segons per pujar al graó més alt del podi.

El tercer classificat final ha estat Mikko Hirvonen, tot i que a gairebé dos minuts. Tanmateix, l'home del dia ha estat el càntabre Dani Sordo, que ha marcat els tres primers 'scratx' (millor temps en un tram) del dia. El pilot del RACC, que havia quedat sense opcions el primer dia per una sortida de pista, ha premut l'accelerador al màxim i s'ha consolidat com un dels millors conductors sobre asfalt. La seva remuntada l'hi ha permès acabar a la zona dels punts.

stats