MOTOCICLISME
Esports 13/09/2014

Lorenzo arrencarà a Misano des de la 'pole' per primer cop aquest any

El mallorquí ha aconseguit el millor temps mentre el líder del Mundial, Marc Márquez, arrencarà des de la segona fila de la graella

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo, durant el GP de San Marino de MotoGP / GIUSEPPE CACACE / AFP PHOTO

BarcelonaJorge Lorenzo ha aconseguit la 'pole position' al circuit de Misano i, per tant, aquest diumenge (14 hores, Telecinco) arrencarà des de la primera posició al Gran Premi de San Marino de MotoGP. El pilot mallorquí ha aconseguit la primera 'pole' de la temporada, seguit d'Andrea Iannone i de Valentino Rossi, que completen la primera fila de la graella.

La sessió ha estat encapçalada durant diversos minuts per Marc Márquez, que en els primers compassos dels entrenaments lliures li ha pispat el millor temps a Andrea Iannone. La 'pole position' durant tota la sessió, ha estat cosa de tres: Marc Márquez, Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo, que ha estat l'últim a marcar el millor temps.

Però al final, Márquez ha acabat quart i, per tant, per primer cop aquesta temporada, arrencarà des de la segona fila de la graella. Al seu costat hi haurà el seu company a l'equip Repsol Honda, Dani Pedrosa, i Andrea Dovizioso.

La tercera fila de la graella l'encapçalarà Pol Espargaró, seguit del seu germà Aleix i del seu company a l'equip Tech3, Bradley Smith.

stats