HOQUEI PATINS
Esports 27/05/2021

Majoria històrica de catalanes a la final a vuit d'hoquei patins

Voltregà Stern, Generali Palau, Magic Studio Manlleu i Cerdanyola es juguen el títol aquest cap de setmana

ARA
1 min
Les jugadores del Magic Studio Manlleu.

BarcelonaEls vuit millors equips femenins d’hoquei sobre patins d’Europa, quatre dels quals catalans -una majoria històrica en una fase final-, disputen des d’avui i fins diumenge la fase final de la Copa d’Europa. La final a vuit, que no té un clar favorit, es juga al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans.

Suspesa l’edició del 2020 per la pandèmia, el Voltregà Stern arriba a la cita com a últim campió europeu i el conjunt amb més títols al palmarès: sis; mentre que les amfitriones, el Generali Palau, ho fan amb l’etiqueta de flamants campiones de Lliga. A aquests dos equips catalans s’hi sumen el Magic Studio Manlleu i el Cerdanyola, mentre que el Telecable Gijón és l’altre representant de l’OK Lliga femenina. Les tres participants restants són portugueses: Benfica, Campo de Ourique i Astro Stuart, totes tres de Lisboa.

Quarts de final

Avui quedaran definides les semifinals de la competició. El Telecable Gijón i el Campo de Ourique obriran foc al migdia (14 h). Després el Cerdanyola s’enfrontarà al Magic Studio Manlleu (16h). El Benfica serà el rival del Voltregà Stern (18 h). Tancarà la jornada el duel entre l’Astro Stuart i el Generali Palau (20 h). Demà divendres serà dia de descans, dissabte es disputaran les semifinals i diumenge es jugarà el partit pel títol (12 h).

stats