Esports 20/12/2014

Un Manchester City sense davanters goleja el Crystal Palace (3-0)

Bon partit de Touré Yaya, Zabaleta i Silva contra els londinencs

Silva, celebrant un gol contra el Crystal Palace

BarcelonaEl Manchester City ha guanyat per 3-0 el Crystal Palace a l’Etihad Stadium. La victòria que ha aconseguit el rival del Barça als vuitens de la Champions li permet coliderar provisionalment la classificació de la Premier League junt amb el Chelsea, a falta que es disputi el partit dels de Mourinho enfront l’Stoke City aquest dilluns. Pellegrini, malgrat tenir tots els davanters lesionats, també el jove Pozo, ha aconseguit superar un rival defensiu.

Tot i les oportunitats que ha tingut el Manchester City d’avançar-se en el marcador a la primera part, no seria fins al minut 49 que els de Pellegrini obririen la llauna. Amb el suport de l’afició, els ‘citizens’ han aconseguit l’1-0 mitjançant Silva després d’un passada enrere de Zabaleta. Poc menys de deu minuts més tard el canari ha rematat un centre des de l’esquerra de Kolarov (2-0). L’exblaugrana Yaya Touré ha culminat el triomf del Manchester City en un contraatac, enviant l’esfèrica al fons de la xarxa.

Derrota de l'Everton

El Manchester United de Louis Van Gaal va empatar al camp de l'Aston Villa (1-1), amb gol del colombià Falcao, i segueix tercer, però a 7 punts del City. El Southampton de Koeman segueix cinquè després de golejar per 3-0 l'Everton de Robert Martínez. El West Ham d'Alex Song és quart, després de derrotar per 2-0 el Leicester City.

El Tottenham de la seva part, ha derrotat per 2-1 el Burnley. El Burnley ocupa zona de descens, juntament amb el Leicester i el Hull City, derrotat 0-1 pel Swansea.