Zurich Marató de Barcelona
Esports 19/01/2015

El doble repte dels maratonians amb accent solidari

Set iniciatives aprofitaran la Zurich Marató de Barcelona per recaptar fons

àlex Gozalbo
1 min
Miquel Pucurull / PERE TORDERA

BarcelonaMiquel Pucurull ha decidit córrer la Zurich Marató de Barcelona del pròxim mes de març amb 76 anys per recaptar fons per a la recerca sobre la diabetis infantil que està fent l'Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest atleta jubilat va aconseguir recaptar 13.054 euros l'any passat. De moment, ha aconseguit 2.780 euros.

"És colpidor saber que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’hi arribi, a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan. La recerca requereix molts diners i encara queda un camí molt llarg per arribar a la meta", diu Miquel Pucurull, que té una neta de 13 anys diabètica.

La seva no és l'única iniciativa solidària de la Zurich Marató de Barcelona, que compta amb un total de set iniciatives que intenten recollir diners. Els organitzadors de la cursa volen potenciar la vessant solidària de la prova.

"Ens agradaria fer arribar el missatge de 'El meu gra de sorra' als milers de corredors que prendran part en la pròxima edició de la cursa. Tot el seu esforç per córrer la cursa el poden plasmar amb aquesta iniciativa, que és molt fàcil de dur a terme. Entre tots hem d’aconseguir difondre aquesta causa i fer de la Zurich Marató de Barcelona una cursa més solidària", assegura David Levy, president de la Fundació Real Dreams.

stats