Dakar 2011
Esports 15/01/2011

Coma: "L'única manera de guanyar era concentrar-se. Aquest any ha estat especialment dur"

El pilot d'Avià ha agraït al seu equip la feina feta, ja que per aconseguir la victòria "havíem de ser els millors, gent preparada i disposada a treballar"

Redacció
1 min
Marc Coma celebra el seu 3r Dakar

BarcelonaMarc Coma, flamant guanyador del Dakar, ha reconegut que en aquesta última etapa de la prova “calia concentrar-se, i jo ho he fet amb la meva manera de pilotar. Era l'única manera d'obtenir la victòria”; ha explicat en declaracions recollides a la pàgina web de la prova.

“Aquesta victòria és la recompensa per tot el treball; ha estat una feina molt llarga”, ha dit el pilot d'Avià, qui ha dit que “primer de tot vull homenatjar les persones que tinc al voltant. Teníem objectius ambiciosos i per aconseguir-los havíem de ser els millors, gent preparada i disposada a treballar en la mateixa direcció”.

Sobre la cursa, Marc Coma ha explicat que “després d'acabar una jornada difícil, la següent ho era encara més. Sabem que el Dakar és molt dur, però aquest any ho ha estat especialment”.

El pilot de KTM també ha dit que es prendrà “uns dies de descans i després pensaré en el futur”.

Tot just baixar de la moto, Marc Coma, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha assegurat que "encara no en sóc conscient de la victòria" i que potser aquest "per l'extrema duresa i per ser el darrer és el més especial".

stats