MOTOR
Esports 13/09/2013

Marc Márquez, Takaaki Nakagami i Àlex Rins, millors temps als entrenaments lliures de San Marino

Pedrosa ha acabat segon, per darrere de les dues Yamaha de Lorenzo i Rossi

Efe
1 min

BarcelonaEl català Marc Márquez (Repsol HondaRC 213 V) ha imposat la seva llei als entrenaments lliures del GP de San Marino, al circuit Marco Simoncelli. El japonès Takaaki Nakagami (Kalex) i Àlex Rins (KTM) han marcat els millors temps a Moto2 i Moto3, respectivament.

Márquez ha superat el seu company d'equip Dani Pedrosa per 33 mil·lèsimes de segon. Inicialment ha sigut Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) qui ha marcat els millors temps, però ràpidament Márquez ha demostrat ser el més ràpid d'una primera jornada d'entrenaments marcada per la velocitat de les Repsol Honda. Les Yamaha de Lorenzo i Rossi han demostrar estar encara en procés d'adaptació al nou component mecànic 'seamless', una caixa de canvi de marxes que evita els espais buits en engranar, i amb això redueix els problemes de desgast de pneumàtics.

La sorpresa l'ha donada Aleix Espargaró amb la seva ART (Aprilia Racing Technology) de la categoria CRT (Claiming Rules Team) amb el cinquè millor temps.

A Moto2, el seu germà Pol ha quedat just per darrere del japonès Takaaki Nakagami (Kalex). El temps de Nakagami, 1:38.291, ha sigut més bo que el de Marc Márquez (1:38.453) de fa un any a la segona categoria. Tito Rabat ha marcat el tercer millor temps. El líder del Mundial, Scott Redding (Kalex), ha acabat quart.

Finalment, a Moto3 ha sigut Alex Rins (Estrella Galicia 0'0 KTM) qui ha superat Maverick Viñales (KTM), i el líder del Mundial, el mallorquí Luis Salom (KTM), ha patit una caiguda. Al final, Salom ha acabat en la sisena posició.

stats