NATACIÓ

Badalona nomenarà Mireia Belmonte filla predilecta

L'acte se celebrarà aquest dilluns al teatre Zorrilla

La nedadora Mireia Belmonte rebrà aquest dilluns el títol de filla predilecta de Badalona, en un acte que se celebrarà al teatre Zorrilla (20 hores). "És una esportista molt jove, però pensem que mereix un reconeixement important perquè ja ha fet història en el món de l’esport", ha dit l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol. La distinció, que compta amb el suport de tots els partits polítics, va ser aprovada per unanimitat en un ple del mes d’octubre.

"Serà el primer títol de fill predilecte de la ciutat que s’atorga després de molts anys, però creiem que Mireia Belmonte està portant pel món el nom de la nostra ciutat i s’ha fet mereixedora del guardó", ha destacat l’alcalde. L’esportista, de 24 anys, rebrà la mateixa distinció que Joaquim Font i Cussó, un arqueòleg badaloní que va descobrir diverses restes romanes.

L’Ajuntament de Badalona ha convidat a l’acte el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el president del Consell Superior d’Esports, Miguel Cardenal, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

Més continguts de