Futbol Sala
Esports 13/04/2012

El Barça Alusport empata en l'últim sospir a la pista del Talavera amb un gol de Lozano (4-4)

Els blaugrana ha estat perdent durant quasi tot el partit, amb el porter local aturant-ho tot, però en els últims 8 minuts el partit ha embogit

Sergio Lozano intenta arribar a la pilota

BarcelonaEl Barça Alusport ha empatat quasi de miracle a la pista del Talavera (4-4) gràcies dos gols en l’últim minut. Els de Marc Carmona han començat perdent ràpidament (2-0), i després el porter local Jesús ho ha aturat tot fins que a falta de vuit minuts el partit ha embogit. Amb dos gols un minut el Barça ha empatat, però els locals han tornat a fer dos gols, i quedava molt poc temps. A falta d’un minut, però, Fernandao ha fet el 4-3, i a 6 segons pel final Sergio Lozano ha empatat quan ja semblava impossible que ho aconseguissin.

El Barça Alusport supera ara d’un punt al Pozo Múrcia, que juga aquest dissabte al migdia a casa de l’Inter Movistar i podria quedar-se com a líder en solitari si venç.