Mundial d'atletisme
Esports 02/09/2011

Berta Castells es queda fora de la final de llançament de martell

La llançadora catalana ha acabat desena de la seva sèrie, divuitena en total, i s'ha quedat fora de la final, on accedeixen els dotze millors temps entre les dues series

Efe
1 min
Berta Castells, durant la classificatòria de llançament de martell

DaeguLa tarragonina Berta Castells no ha pogut aconseguir, aquest divendres, el seu repte de classificar-se per a la final de llançament de martell del Mundial de Daegu.

Castells ha aconseguit un millor llançament de 67,4 metres, que només li ha servit per quedar desena de la seva semifinal, i divuitena en el total. Per a la final es classifiquen les dotze primeres marques entre els dos grups.

Les possibilitats d'accedir a la final, de fet, però, eren molt minses, ja que la marca de tall s'ha situat en 71 metres, que és gairebé un metre i mig més del rècord d'Espanya, en possessió de la pròpia Berta Castells (69,53), i que va aconseguir a principis d'agost al Campionat d'Espanya de Màlaga.

La llançadora va aconseguir classificar-se per primer cop per a una gran final a l'Europeu de l'any passat a Barcelona, on va acabar novena. Aquest cop, però, no ha pogut repetir la fita.

stats