Korfbol
Esports 17/10/2012

Catalunya guanya Sud-àfrica (24-10) i lluitarà per la cinquena plaça del Mundial de Corfbol sub-23

La selecció catalana no ha tingut opció de classificar-se per a les semifinals, que les disputaran Alemanya-Bèlgica (18.15 h) i Holanda-Xina Taipei (20 h)

Ara
1 min
La selecció catalana de Corfbol sub-23 en el partit contra Sud-àfrica

BarcelonaCatalunya s'ha assegurat aquest dimecres la tercera plaça del grup B, que li permet lluitar per la cinquena plaça del Mundial de Corfbal sub-23, després de derrotar la selecció de Sud-àfrica per 24 a 10. El conjunt amfitrió ha imposat la seva superioritat davant el seu rival, que no ha estat capaç de guanyar cap dels partits de la primera fase del torneig.

Catalunya es jugarà optar a la cinquena plaça del torneig aquest dijous contra Hong Kong (14.45 h), quart classificat del grup A.

Als altres partits de la jornada, Portugal ha tornat a repetir la seva actuació contra Catalunya i s'ha quedat a només un punt de guanyar la selecció de Xina Taipei (22-21), que, com ahir davant Catalunya, ha hagut de suar la victòria. Alemanya, per la seva part, ha batut Anglaterra per 13-17, establint un dels partits amb menys punts d'aquest campionat.

Les semifinals per al títol les disputaran aquest dijous Alemanya-Bèlgica (18.15 h) i Holanda-Xina Taipei (20 h). La final es jugarà dissabte a les 18 h.

stats