Publicitat
Publicitat

Atletisme

Un secretari de Ciutadans demana que Adel Mechaal no competeixi amb Espanya

"Si vas néixer al Marroc, el teu país és Catalunya i vols la independència... sigues digne i no competeixis amb Espanya", diu Raúl Gallart

El secretari de Ciutadans a Alzira, Raúl Gallart, ha demanat a través de les xarxes socials que Adel Mechaal no competeixi amb Espanya. "Si vas néixer al Marroc, el teu país és Catalunya i vols la independència... sigues digne i no competeixis amb Espanya, que és el meu país", ha escrit a Twitter.

El palamosí Adel Mechaal va aconseguir diumenge la medalla d'or en la prova de 3.000 metres obstacles de l'Europeu en pista coberta que es va disputar a Belgrad. Després de pujar al podi, l'atleta va penjar un missatge a les xarxes socials. "Gràcies, Espanya, per acollir la meva família i donar-me l'oportunitat de mostrar el meu talent. Seguiré lluitant pel meu país", va escriure.

Criticat per la seva condició d'independentista i pressionat per no haver justificat tres controls de dopatge, Adel Mechaal va intentar allunyar-se l'estiu passat del soroll mediàtic. "V aig rebutjar totes les trucades i totes les entrevistes per no crear més odi cap a la meva persona , per no haver de llegir missatges irrespectuosos , insults, idioteses i absurditats ", va reconèixer l'atleta al seu mur de Facebook. "P arlo, llegeixo, penso i somio en català. I sento una estima enorme per Catalunya", deia en un text en què també recordava que sempre ha competit amb la selecció espanyola.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT