Natació
Esports 29/09/2012

Fred Vergnoux, entrenador de Belmonte: "Les seves pretensions eren inacceptables i esportivament s'equivoca"

L'entrenador francès està dolgut amb la nedadora de Badalona i creu que no ha actuat correctament per renovar el seu contracte amb el CN Sabadell

Ara
1 min

BarcelonaFred Vergnoux ha criticat durament l'actitud de Mireia Belmonte, la seva nedadora, durant el procés de renovació del seu contracte amb el CN Sabadell, amb el qual finalment no s'ha arribat a un acord. El tècnic francès creu que la badalonina ha comès un greu error després de l'èxit de les medalles de Londres: "He vist el que demana i les seves pretensions eren inacceptables. Crec que esportivament s'equivoca", ha declarat Vergnoux.

"No és bo fer un canvi tan radical, ara s'entrena sola, no se sap on, en una piscina de 25 metres, i això no és viable en l'esport d'elit", ha analitzat el francès. "Jo estic d'acord amb la posició del club i ara l'única petita possibilitat que té ella és venir a Sabadell, parlar amb el president i demanar una segona oportunitat".

L'entrenador de natació sí que ha ampliat el seu vincle contractual amb l'entitat vallesana, de la qual és director tècnic, i seguirà preparant els nedadors del CN Sabadell fins al 2016.

Aquest dissabte s'ha sabut que Mireia Belmonte està negociant amb l'Ajuntament de Badalona un acord perquè la nedadora pugui competir la propera temporada amb el nom de la ciutat i, possiblement, adscrita a un club del municipi.

stats