Publicitat
Publicitat

Jocs Olímpics Londres 2012

Les entrades són per les 26 disciplines dels Jocs Olímpics

Londres 2012 llança a la venda les seves entrades, a 500 dies d'arrencar els Jocs

La capital anglesa ha començat el compte enrere fins el 27 de juliol de 2012, quan començaran a diferents racons de la ciutat els Jocs Olímpics pels quals queden 500 dies

Londres 2012 ha posat a la venda avui, coincidint que falten 500 dies fins els Jocs Olímpics, les seves 6,6 milions d'entrades disponibles per al públic general, que podrà escollir des del preu de 20 lliures (23 euros) fins a 2.012 lliures (2.324 euros), els dos tipus amb accés a la cerimònia d'obertura.

A partir d'ara hi haurà un termini de sis setmanes (fins a les 23.59 del dia 26 d'abril) per demanar una d'aquestes entrades, que correspon al 75 per cent de la quota total, abans de procedir a un sorteig per decidir qui seran els afortunats que llavors podran efectuar la seva compra.

Segons ha informat avui en un comunicat el comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Londres 2012 (LOCOG), no afectarà en absolut l'ordre en què els sol·licitants hagin completat la seva inscripció, de manera que es pot aprofitar fins l'últim dia.

Les entrades posades a la venda avui són només per les 26 disciplines esportives que integren els Jocs Olímpics, que inclouran un total de 645 sessions, mentre que els Paralímpics obriran el procés de sol licitud el 9 de setembre.

En sintonia amb les mesures adoptades pel Govern britànic per a prevenir la revenda d'entrades, la multa pot ascendir fins als 23.800 euros, Londres 2012 ha advertit també dels possibles enganys en pàgines web no oficials, per això ha posat a disposició de l'usuari en la seva pròpia pàgina un comprovador de portals.

El LOCOG ofereix també als espectadors paquets de viatge que inclouen l'entrada per alguna de les competicions olímpiques més l'hotel on passar una estada a Londres, on està previst que hi acudeixin entre 1.300 i 2.200 milions de turistes addicionals als que ja cada estiu arriben a la ciutat, segons "Visit London".

El compte enrere per a les Olimpíades, terceres que se celebraran a la capital del Regne Unit després de les de 1908 i 1948, va començar ahir a la cèntrica plaça de Trafalgar, on es va instal.lar un rellotge suís amb extravagant disseny per a mesurar la distància amb el començament de els Jocs

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT