Judo

La judoka catalana Laia Talarn participa al Gran Slam de Tiumén

La ciutat russa acollirà aquest cap de setmana l'última gran prova del circuit internacional abans del Campionat del Món

La ciutat russa de Tiumén, a 2.144 km de Moscou, acollirà aquest cap de setmana l'última gran prova del circuit internacional abans del Campionat del Món que se celebrarà a finals d’agost. Quasi 330 judokes arribats de 55 països prendran part en una de les competicions de més prestigi del calendari internacional; entre ells la catalana Laia Talarn, que participarà en la categoria de menys de 78 kg.

La judoka de les Escolàpies Llúria, al barri de l’Eixample, assegura trobar-se en un molt bon moment de forma després d’haver estat entrenant al camp d’entrenament de la Federació Europea a Castelldefels, on la primera setmana de juliol van passar els millors judokes del món, entre ells nombrosos campions olímpics. "He entrenat amb les millors i em noto al nivell de tothom, i això m’aporta seguretat per afrontar cites com la d’aquest cap de setmana i em reafirma que estic seguint el bon camí", ha dit abans d’agafar l’avió cap a terres siberianes.

A un any vista dels Jocs Olímpics -i sense la classificació encara assegurada, ja que en el cas del judo fins al maig no queda definida- Talarn té per endavant un estiu molt mogut. En acabar la competició es quedarà entrenant tres dies a la localitat russa; després viatjarà a Alemanya, on s’entrenarà amb la selecció local, i ja amb el mundial d’Astana (Kazakhstan) a tocar, es concentrarà a València amb l’equip espanyol i després ultimarà la seva preparació a Pamplona amb els seus companys del Nucli de Tecnificació Barcelona Nord.