Publicitat
Publicitat

Natació

Marina García ha fregat un altre rècord

Melanie Costa i Mireia Belmonte tanquen els Campionats d'Espanya amb dos nous rècords

Les nedadores del Palma i el Sabadell han tancat l'esdeveniment de Madrid amb dos nous rècords d'Espanya en els 400 lliures i en els 200 estils, respectivament

Melanie Costa, del Palma, i Mireia Belmonte, del Sabadell, han tancat els Campionats d'Espanya de natació a Madrid amb dos nous rècords d'Espanya en els 400 lliures i en els 200 estils, respectivament, i amb dues mínimes per als Mundials de Xangai 2011.

Les mínimes d'aquestes dues nedadores s'afegeixen a altres tres de Belmonte: en els 400 estils, 800 lliure (aquestes dues amb dos rècords nacionals) i els 200 papallona.

Aquesta tarda, Melanie Costa ha batut el rècord d'Espanya dels 400 metres lliure amb un temps de 4:07.09 i ha aconseguit la mínima per competir en aquesta distància en els Mundials de Xangai 2011.

Per la seva banda, Mireia Belmonte, del Sabadell, ha rebaixat el rècord d'Espanya dels 200 estils amb un temps de 2:10.26, que, a més, és la segona millor marca de l'any.

En la final dels 200 braça, Marina García, del Mediterrani de Barcelona, ha fregat el que hagués estat un nou rècord estatal de la jornada. Tot i això, la nedadora ha aconseguit una plaça per als Mundials de Xangai del proper estiu.

Una altra mínima ha arribat en la mateixa distància, però en la prova masculina. Melquiades Álvarez, del Sant Andreu, ha batut el rècord dels campionats i el tercer millor registre en els 200 braça en el que va d'any.

Aschwin Wildeboer, del Sabadell, finalista olímpic a Pequín 2008, ha fet la seva primer mínima en l'últim dia de competició en els 100 esquena.

En els 100 lliure masculins, Eloi Saumell, del Sabadell, s'ha proclamat campió d'Espanya.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT