Publicitat
Publicitat

Atletisme

Un atleta jubilat correrà la Marató de Barcelona amb 75 anys per recollir fons contra la diabetis infantil

Miquel Pucurull vol recaptar diners per a la recerca que està fent l'Hospital de Sant Joan de Déu

Miquel Pucurull ha decidit córrer la Zurich Marató de Barcelona del pròxim mes de març, quan ha haurà complert 75 anys, recaptant fons per a la recerca sobre la diabetis infantil que està fent l'Hospital de Sant Joan de Déu.

"Aquesta forma de córrer per alguna causa és molt freqüent a les maratons de l'estranger, on li diuen 'Run for Charity'. Aquí, no. Tenim moltes curses solidàries, on una petita part del cost del dorsal va a parar a algun lloc, però no és el mateix. Ens inscrivim i gairebé mai sabem on ajudem. El que vull fer m'involucra personalment en un projecte, i també, en certa manera, a qui demano que col·labori", explica Miquel Pucurull.

Miquel Pucurull, que ha diputat 43 maratons i va ser el protagonista d'un reportatge de l'ARA, ha recaptat gairebé 1.000 euros en tan sols uns dies. "Segurament, el fet que sigui per a una institució com l'Hospital de Sant Joan de Déu és la clau per a que es facin contribucions, perquè la gent sap que, amb les retallades, la investigació clínica està molt afectada", diu l'atleta jubilat. L'objectiu és arribar als 2.000 euros.

L'atleta ha creat una web per explicar el projecte. Les aportacions es poden fer aquí.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT