CURSES DE MUNTANYA
Esports 02/05/2013

La cinquena edició de la cursa Ultra Cavalls del Vent se celebrarà el 21 de setembre

La cursa del 2013, que tindrà 1.050 participants, s'avança una setmana en el calendari i creix fins a arribar als 100 quilòmetres de recorregut

Ara
1 min
Kilian Jornet va guanyar l'Ultra Cavalls del Vent del 2012 / SALOMON

BarcelonaUn any més, la cursa Ultra Cavalls del Vent reunirà els millors ultrafondistes del món en un marc d'incomparable bellesa com és el parc natural del Cadí- Moixeró i una convidada d'excepció: la lluna plena que farà de focus.

En la seva cinquena edició, la Ultra Cavalls del Vent s'avançarà una setmana i se celebrarà el 21 de setembre. Però aquesta no és l'única novetat, ja queaquesta vegada, la Ultra Cavalls del Vent creix: 100 quilòmetres de recorregut que l'organització revelarà més endavant.

En total hi haurà 1.050 participants que es podran inscriure a la pàgina web de la cursa entre el 23 d'abril i el 7 de maig. En cas que les preinscripcions superin les 900 places disponibles es farà un sorteig que tindrà lloc a l'Ajuntament de Bagà el 14 de maig.

L'elit mundial competirà per un dels espais més espectaculars i diversos de la geografia catalana, al Parc Natural del Cadí Moixeró, i en una cursa que busca també la comunió entre esport i naturalesa. Entre la competitivitat i la cura al medi natural. Entre l'esforç i el respecte.

En l'última edició, els vencedors de la Ultra Cavalls del Vent van ser Kilian Jornet en categoria masculina i Núria Picas en la femenina.

stats