CICLISME - TOUR DE FRANÇA

André Greipel trenca la seva mala ratxa al Tour

L'alemany de Lotto-Belisol guanya a l'esprint la sisena etapa del Tour de França en què Marcel Kittel, guanyador de tres etapes, no ha disputat l'arribada

André Greipel (Lotto-Belisol) ha guanyat a l'esprint la sisena etapa del Tour de França, acabada a Reims. El campió alemany ha superat Alexander Kristoff (Katiuixa) i el petit francès Samuel Dumoulin (Ag2r La Mondiale), que ha signat la seva millor etapa des que va guanyar-ne una en l'edició de 2008.

Tom Leezer (Belkin), Luis Ángel Maté (Cofidis), Jérôme Pineau (IAM) i Arnaud Gérard (Bretagne-Séché) han format l'escapada del dia, que ha acabat amb Maté com l'home que més ha resistit després d'atacar-se, enfadat, amb Pineau. Amb tot, el pilot venia molt ràpid perquè diversos equips estaven provant de format ventalls i noha tingut opció.

El Giant-Shimano de Marcel Kittel, dominador dels esprints d'aquesta edició amb tres triomfs, avui no ha disputat l'arribada, dolgut per una caiguda el dia anterior. Això ha provocat que l'arribada fos més caòtica que altres dies, amb el polonès Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-Quick Step) atacant en solitari en l'últim quilòmetre.

Per Greipel, vencedor d'una etapa l'any passat i de tres en l'edició de 2012 del Tour de França, ha estat una etapa "nerviosa", en què "sempre he hagut d'estar al davant del pilot per la pluja".

Més continguts de