Giro d'Itàlia
Esports 09/05/2013

Cavendish suma la seva segona etapa al Giro d'Itàlia

L'esprintador britànic torna a vèncer després de la jornada inicial gràcies a un gran treball del seu equip. Luca Paolini manté el liderat per quart dia consecutiu

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaMark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step) ha tornat a guanyar un esprint al Giro d'Itàlia, rematant la sisena etapa amb final a Margherita di Savoia. Igual que a la jornada inicial a Nàpols, ha acabat per davant d'Elia Viviani, la promesa italiana de l'equip Cannondale.

En el primer dels tres passos per meta hi ha hagut una caiguda massiva que ha dividit el pilot, quan ja havien atrapat els escapats Jack Bobridge (Blanco) i Cameron Wurf (Cannondale). Bradley Wiggins (Sky), que venia de reparar un problema mecànic, s'ha vist atrapat i el seu equip ha hagut de treballar de valent per a reintegrar-lo al gran grup.

Un cop arribada la darrera volta, l'equip de Cavendish ha rebut regular com mai aquesta temporada els seus esforços i han col·locat l'excampió del món en una gran posició. Especialment el belga Gert Steegmans ha fet un gran llançament que ha anul·lat els de Cannondale i FDJ.

Giro d'Itàlia, cinquena etapa:

1. Mark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step)

2. Elia Viviani (Cannondale) m.t.

3. Matthew Goss (Orica-GreenEdge) m.t.

4. Nacer Bouhanni (FDJ) m.t.

5. Mattia Gavazzi (Androni-Venezuela) m.t.

stats