OPERACIÓ PORT
Esports 30/04/2013

Eufemiano Fuentes, condemnat a un any de presó per l'operació Port

La jutge dicta sentència i absol els altres tres acusats: l'exresponsable metge de l'equip Comunitat Valenciana, Yolanda Fuentes –germana d'Eufemiano Fuentes–, i els exdirectors esportius Manolo Saiz i Vicente Belda

Efe / Ara
1 min
Eufemiano Fuentes

MadridEl metge Eufemiano Fuentes ha estat condemnat aquest dimarts a un any de presó per un delicte contra la salut pública per l'operació Port, mentre que el preparador físic José Ignacio Labarta ha rebut una pena de quatre mesos de presó. Tot i això, Fuentes no haurà d'anar a la presó, ja que la condemna és inferior a dos anys. A més, Eufemiano Fuentes haurà de pagar una multa de 15 euros diaris durant deu mesos.

En la sentència notificada aquest dimarts –que té una extensió de 384 folis– la titular del jutjat penal número 21 de Madrid, Julia Patricia Santamaría, absol els altres tres acusats: l'exresponsable metge de l'equip Comunitat Valenciana Yolanda Fuentes, germana d'Eufemiano, i els exdirectors esportius Manolo Saiz i Vicente Belda.

Aquest dimarts també s'ha sabut que la jutge ha decidit no cedir les bosses de sang a les autoritats esportives, i que es destruiran quan la sentència sigui ferma.

stats