Ciclisme
Esports 20/08/2012

'Purito' Rodríguez: "He perdut una gran oportunitat per una estupidesa"

El ciclista català confessa que veia guanyada l'etapa i que per això ha deixat de pedalar a falta de cinc metres de creuar la línia de meta

Efe
1 min
Alejandro Valverde (a l'esquerra) i Joaquim 'Purito' Rodríguez

EibarJoaquim 'Purito' Rodríguez (Katiuixa) ha lamentat "l'estupidesa" de deixar de pedalar quan estava a cinc metres de la línia de meta, en el final de la tercera etapa de la Vuelta a Arrate. Una circumstància que ha aprofitat Alejandro Valverde, que l'ha superat sobre la mateixa línia.

"Estic molt enfadat. He perdut una etapa que estava pràcticament a les meves mans. Coneixia el perfil i sabia que al final m'havia de quedar amb el grup de davant i situar-me primer a l'últim revolt. Per a mi era un final perfecte, però a cinc metres de la meta he deixat de pedalar i Valverde m'ha superat per mil·límetres", ha explicat el lider del Katiuixa.

El segon classificat en el Giro d'Itàlia esperava una etapa disputada entre els favorits, tal com s'ha produït, però mai no hauria esperat un desenllaç tan tràgic per a ell.

"Esperava que els favorits es barallessin al davant i he estat entre ells. En aquest sentit tinc bones sensacions sobre el meu estat de forma, però estic tan enfadat amb mi mateix que ara mateix no m'importa res. He perdut una gran oportunitat per una estupidesa", va conclòs el Purito.

stats