Futbol Sala
Esports 07/06/2013

El Barça Alusport goleja el Caja Segovia i força el tercer partit (7-2)

El decisiu partit per accedir a la final pel títol de lliga es disputarà diumenge a les 17.00h al Palau

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit igualar l'eliminatòria contra el Caja Segovia, després de derrotar-lo 6-2 al Palau Blaugrana davant 5.103 espectadors. El tercer i decisiu partit de semifinals del 'play-off' pel títol es jugarà diumenge a les 17.00h, també al Palau.

El partit ha començat malament per als blaugranes, que al minut 7 han encaixat un gol que els complicava l'eliminatòria. Però Aicardo ha pogut empatar al minut 12 de partit. Lin, poc després, ha avançat els locals, que han disposat d'alguna ocasió més per ampliar l'avantatge. Tot i les bones aturades de Paco Sedano, Palomeque ha empatat a dos, resultat que ha trencat Wilde per deixar un favorable 3-2 al descans.

Ha sigut a la segona meitat quan els homes de Marc Carmona han desencallat el partit per assegurar-se el tercer matx. Lozano, que ha arribat als 100 gols com a blaugrana, ha fet el 4-2 al poc de començar. Ell mateix n'ha sumat un altre poc després per fer el 5-2 que ha ampliat Jordi Torras a deu minuts del final. Igor, a les acaballes i amb el Caja Segovia rendit, ha sentenciat amb el 7-2 definitiu.