Futbol Sala
Esports 01/03/2014

El Barça Alusport perd a la pista d'ElPozo i s'allunya de la segona posició (2-1)

Els murcians remunten el gol inicial de Wilde i passen a ocupar el segon lloc de la Lliga en solitari

Wilde i Adri lluiten durant el partit entre ElPozo Múrcia i el Barça Alusport / LNFS

BarcelonaEl Barça Alusport ha perdut aquest dissabte a la pista d'ElPozo Múrcia (2-1) en un duel directe per a la segona posició de la Lliga de Futbol Sala (LNFS). Els murcians han remuntat el gol inicial de Wilde i ara ocupen el segon lloc del campionat en solitari, mentre que els blaugranes són tercers a tres punts.

El partit, molt igualat, s'ha resolt a la segona meitat. Després d'arribar sense gols al descans, els de Marc Carmona han posat setge a la porteria rival i han trobat el gol per mitjà de Wilde, al minut 25 de partit.

Semblava que hauria de fer baixada per al conjunt blaugrana, però tot s'ha torçat en qüestió de segons, ja que en el mateix minut Álex ha pogut igualar el marcador. El partit s'ha trencat i Franklin ha pogut fer el segon per als murcians, que ja seria definitiu (30').

Als darrers minuts, el Barça no ha tingut altre remei que buscar el gol a la desesperada, amb porter-jugador. Però ni així ha pogut aconseguir foradar la porteria d'ElPozo.